06-46157002
Slide background
Slide background

Van hovenier naar bouwvakker met een zelfbouwloods

Heeft u een goedlopend hoveniersbedrijf en heeft u een tekort aan opslagruimte? Dat is zeer herkenbaar. Veel van onze collega’s beginnen met een schuurtje, kopen er een garage bij, stouwen de bedrijfsbus vol, et voila: dat is hun opslagruimte! Dat is voor een korte periode een prima oplossing. Maar op de langere termijn, zorgt dat alleen maar voor ergernissen en gedoe. Nu kunnen wij niet in uw portemonnee kijken. Maar wist u dat een zelfbouwloods de oplossing voor u kan zijn? U leest er hieronder meer over.

Waarom zelf een loods bouwen?

U kunt natuurlijk een architect en een aannemer inhuren voor het ontwerpen en bouwen van een loods. Maar dat is voor uw bedrijf waarschijnlijk te veel van het goede. Het moet praktisch zijn, en vooral niet te veel kosten. Een zelfbouwloods heeft veel voordelen. Te weten:

  • Een zelfbouwpakket bestaat uit een degelijk fundament en de montage is eenvoudig.
  • U heeft bij een zelfbouwloods de keuze uit tientallen verschillende kleuren.
  • U kunt uit verschillende materialen kiezen.
  • U stelt zelf uw ideale zelfbouwloods samen.

Zelfbouwloods inclusief handleiding

Als u op zoek gaat naar een zelfbouwloodspakket, is het wel belangrijk dat u er één met een montagehandleiding neemt. Een loods bestaat uit veel verschillende onderdelen. Met een heldere en uitgebreide handleiding, weet u precies hoe u alle onderdelen in elkaar moet zetten. Hierdoor kunt u eenvoudig en efficiënt uw loods bouwen.

Kies u beste uitvoering

Welke uitvoering of afmeting loods u ook zoekt, alles is als zelfbouwpakket te leveren. De mogelijkheden zijn haast oneindig. U koopt al een loods vanaf 4 meter breed, 6 meter lang en 2 meter hoog. Geef uw wensen door aan de leverancier en hij zet de loods van uw wensen voor u klaar. Alleen nog ‘even’ in elkaar zetten en u heeft een ideale opslag- en werkruimte. Wilt u ook zelf uw loods bouwen? Het is even een uitdaging, maar het resultaat is er zeker naar!

Heeft u ervaring met zelf een loods bouwen? Laat ons uw ervaringen weten via het contactformulier.

Ja, ik wil een gratis offerte!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht