06-46157002
Slide background
Slide background

Sfeer met klassieke straatverlichting in uw tuin

U heeft een prachtige tuin, maar het mist sfeer. Wat kunt u daar aan doen? Ga op zoek naar elementen met een prachtige authentieke of klassieke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan straatlantaarns in een klassieke stijl. De prachtige vorm en het gezellige licht dat wordt verspreid zorgt direct voor de sfeer die u zoekt. Hovenier Veenendaal is altijd op zoek naar nieuwe elementen of decoratiestukken om uw tuin te laten stralen. Klassieke straatlantaarns zijn daar een prachtig voorbeeld van. In dit blog geven wij u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van straatlantaarns. Daarnaast geven wij u tips voor het toepassen van deze lampen in uw tuin. Lees snel verder!

Klassieke straatverlichting in verschillende vormen en maten

Heeft u al een klassieke straatlantaarn op het oog? Of bent u nog op zoek naar een exemplaar dat perfect bij uw tuin past? Kijk online bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke verlichting en bekijk de verschillende mogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Lantaarn met een lamp
  • Uitvoering met drie lampen
  • Uitvoering met vijf lampen
  • Lamp met zeshoekige vorm
  • Lamp met zeshoekige vorm
  • Glasbollamp
  • Gevellampen

Veel klassieke straatlantaarns hebben een prachtige, klassieke vormgeving met sierlijke krullen en versieringen. Daarnaast zijn er ook lampen verkrijgbaar met een meer strakke vormgeving. Kijk welke type past bij uw tuin en maak een keuze. Veel producten kunt u gemakkelijk online bestellen en heeft u binnen enkele dagen in huis.

Een nostalgische straatlamp toepassen in uw tuin

Als hovenier weten wij als geen ander hoe belangrijk de plek is waar u uw straatlamp zet. Zorg ervoor dat de lamp een echte blikvanger is, door hem bijvoorbeeld te plaatsen naast het tuinpad. Of creëer een gezellig en rustgevend plekje met een klassiek bankje met daarnaast een buitenlantaarn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u behoefte aan advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Neem contact op

Wij hopen dat wij u middels dit blog voldoende hebben kunnen informeren over straatlantaarns met een klassieke uitstraling. Voor meer informatie, tips of advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen of een bericht achter te laten via het online contactformulier. Wij sturen u dan snel mogelijk een bericht terug met de gewenste informatie of tips.

Ja, ik wil een gratis offerte!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht