06-46157002
Slide background
Slide background

Sierbestrating Veenendaal

Sierbestrating is bij een goed tuinontwerp essentieel. Stenen en tegels kunnen namelijk grote invloed hebben op de uitstraling van een tuin. Indien u kiest voor sierbestrating is het dus essentieel dat u kiest voor de juiste steen.

Advies op maat

Iedere steen heeft zijn eigen uitstraling en heeft invloed op de rest van uw tuin. Zo kunt u door het kiezen van de juiste sierbestrating een rustieke, warme, eigentijdse, landelijke of juist een klassieke sfeer creëren. Het is daarom goed dat u zich door ons laat adviseren, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

De mogelijkheden van sierbestrating zijn oneindig

Uiteraard staat de functionaliteit van de sierbestrating voorop, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Door het gebruik van patronen, vormen en kleuren zijn de mogelijkheden voor uw tuinaanleg oneindig.

Soorten stenen en accessoires

Welke sfeer u ook wilt creëren, door het aanleggen van sierbestrating is alles mogelijk. Van natuursteen tot gebakken sierbestrating en kleine tot grote stenen bij ons is van alles te realiseren. Door middel van accessoires zoals stenen bloembakken kunnen er bijzondere resultaten neergezet worden, waar wij u graag over willen informeren.

Vrijblijvend informatie over sierbestrating

Indien u vrijblijvend informatie wilt over onze mogelijkheden van sierbestrating, kunt u contact met Hovenier Veenendaal opnemen. Als u het contactformulier op deze website invult en verstuurt, zullen wij u snel een offerte op maat sturen of de gewenste informatie toesturen.

Ja, ik wil een gratis offerte!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht