06-46157002
Slide background
Slide background

Hovenier Veenendaal

Wij zijn een hoveniersbedrijf in Veenendaal dat staat voor kwaliteit, vakkundigheid, creativiteit en een persoonlijke aanpak. Wij kunnen u van dienst zijn voor het realiseren van een tuin die geheel voldoet aan uw eigen smaak.

Ontwerpen en aanleggen

Bij de zoektocht naar uw ideale tuin denken wij graag met u mee en komen met creatieve ideeën. Wij zijn in staat om een totaal concept voor uw tuin neer te zetten. Zo maken wij samen met u een volledig tuinontwerp en zorgen desgewenst voor de tuinaanleg.

Renoveren en onderhouden

Naast het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie en onderhoud van uw tuin. Met deze diensten bieden wij u een gunstig alternatief voor een compleet nieuwe tuin. Wij zijn uiterst ervaren in het hergebruiken van materialen en kunnen desgewenst zorgen voor een duurzame vervanging van bepaalde materialen, zoals bijvoorbeeld sierbestrating. Wij kunnen u daarnaast van dienst zijn bij het maaien van uw gras, het snoeien van uw bomen en het winterklaar maken van uw tuin.

Een vrijblijvende afspraak

Hovenier Veenendaal is uw adres in Veenendaal voor allerlei zaken die komen kijken bij het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van uw tuin. U komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak om uw wensen en de mogelijkheden voor uw tuin door te spreken. Neem vandaag nog contact met ons op door het invulformulier op deze website in te vullen en te versturen!

Ja, ik wil een gratis offerte!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht