06-46157002
Slide background
Slide background

Must have tuingereedschap

Als hovenier komen we natuurlijk graag bij u thuis om uw tuin er weer prachtig uit te laten zien. Maar wilt u zo nu en dan zelf aan de slag in uw tuin? Dan heeft u wel het juiste gereedschap nodig. In dit blog vertellen we meer over welk tuingereedschap in uw schuur niet mag ontbreken.

Goede heggenschaar

Eigenlijk is het nodig om elk seizoen te snoeien. Vooral na de winter is de kans groot dat heggen en struiken in uw wild flink zijn gaan groeien. Natuurlijk ligt het eraan welke planten u in uw tuin heeft staan, maar vaak is een goede heggenschaar toch wel echt nodig. Hiervoor kunt u gewoon een handmatige heggenschaar gebruiken. Is het snoeien van uw planten een grotere klus? Dan kunnen we een elektrische heggenschaar zeker aanraden. Of u schakelt ons natuurlijk gewoon in!

Grasmaaier

Heeft u gras in uw tuin? Dan is een grasmaaier natuurlijk een echte must! Vooral wanneer uw gazon wat groter is, is het nodig om een grasmaaier aan te schaffen. Naast het feit dat een gemaaid gazon er mooier uitziet, is grasmaaien ook nodig om het gras gezond te houden.

Hogedrukspuit

Maar zeker niet alle tuinen hebben gras. Veel mensen hebben hun tuin namelijk ook betegeld. Wanneer u de tegels eens goed schoon wilt maken, kunt u hiervoor het beste een hogedrukspuit gebruiken. Dit apparaat heeft een krachtige waterstraal die hardnekkig vuil effectief van de terrastegels wegspuit. Wat extra handig is, is dat veel hogedrukreinigers geleverd worden met verschillende opzetstukken, bijvoorbeeld om uw terras mee te reinigen.

Of u nu op zoek bent naar een heggenschaar, grasmaaier, hogedrukspuit of ander gereedschap, wij raden altijd aan om uw tuingereedschap te kopen bij een tuincentrum. Daar kunt u bovendien advies vragen en weet u zeker dat het gereedschap van goede kwaliteit is. Of laat het tuinonderhoud natuurlijk aan ons over!

Ja, ik wil een gratis offerte!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht